Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Στα βήματα της οπισθοδρόμησης


Και ενώ όλοι υποτίθεται ότι θέλουν αξιόλογο και υψηλού επιπέδου δημόσιο τομέα, έρχεται μια τοσοδούλα τροπολογία να βάλει τα πράγματα στη γνωστή τους θέση. Γιατι πως είναι δυνατό να αλλάξει ο μετρ του "εχω μπάρμπα απ την Κορώνη" (αντε Καλαμάτα) Σαμαράς. Οι νεωτερισμοί του open gov δεν είναι για την ΝΔ. Όλα κι όλα. Ποιός είναι πιο ικανός απο τα δικά μας παιδιά. Ε τώρα, αν τους λείπει και κανένα πτυχιάκι....ας όψεται αυτός ο Παπανδρέου που ήθελε αξιοκρατία. 

Μειώνονται τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την επιλογή διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, δηλαδή σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 η ισχύς των κείμενων διατάξεων που προβλέπουν ότι οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου τίτλου του εξωτερικού.Επίσης, σύμφωνα με το Βήμα, αναστέλλονται οι διατάξεις που προβλέπουν ότι η θητεία των διοικητών και αναπληρωτών θα είναι τριετής και ότι θα υπογράφουν σύμβαση αποδοτικότητας, καθώς και πως πρέπει να συσταθεί ειδική Επιτροπή υπό την υπουργό, με συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και καθηγητών, για την αξιολόγηση των υποψηφίων.

Τι να τα κάνεις τα πτυχία αν είσαι του κόμματος....Έτσι, να πάμε πίσω ολοταχώς, κύριοι της ΝΔ,,,, Όχι ότι δεν σας ξέραμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.