Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ό Τζαβάρας για επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ- φορείς

To  iefimerida δημοσίευσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας διαβίβασε στη Βουλή τον κατάλογο με τις επιχορηγήσεις που έλαβαν την τελευταία τριετία οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα σωματεία, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Πολιτισμού, μετά από αίτημα του βουλευτή της ΝΔ, Ιωάννη Λαμπρόπουλου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, το 2010 το ύψος των επιχορηγήσεων ανήλθε σε 109.227.050 ευρώ. Το 2011  σε 70.640.083 ευρώ, ενώ το 2012 η αξία των επιχορηγήσεων περιορίστηκε στα 43.393.357 ευρώ.
Αυτό αποδεικνύει την σοβαρή  μείωση ως και 60%, της τελευταίας τριετίας, επί κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια  Παπαδήμου. 
Βέβαια, ο υπουργός δεν έδωσε στοιχεία για αντίστοιχες επιχορηγήσεις επί κυβέρνησης Καραμανλή, ώστε να υπάρξει συγκριτικό στοιχείο, αλλά τότε υπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και η οικονομία της Ελλάδας θωρακισμένη .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.