Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΜΕΙΣ... ΤΟ ΕΓΩ και η...ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ

Το ότι ο Ανδρέας Λομβέρδος είχε από καιρό σαλπάρει για άλλα λιμάνια, ήταν γνωστό σε όλους, σε όλους πλην του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος υπέμεινε και ήλπιζε, ως το τέλος... για " λόγους εθνικού συμφέροντος" , "τη διασφάλιση της κυβερνητικής σταθερότητας".
Ο Βενιζέλος είδε την ελπίδα να πεθαίνει, "την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει, με κόπο και δυσκολίες, ένα νέο «εμείς»". Παρακάμπτοντας το γεγονός ότι ουσιαστικά, το  "εμείς" είχε διαλυθεί από καιρό, ο Βενιζέλος απογοητεύθηκε από τον άλλοτε σύμμαχό του, Λομβέρδο, ο οποίος επέλεξε το «εγώ».
Όμως, ξεχνά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ότι οι όποιες συμμαχίες είχαν συναφθεί, ήταν για να εξασφαλίσουν την απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία και δεν βασίζονται σε ιδεολογική συμπόρευση ή σε ταύτιση πρωτοβουλιών για το μέλλον του Κινήματος.
Η προσπάθεια Λομβέρδου για τον πασοκικό του απογαλακτισμό ήρθε με το αισθητικά κακότεχνο- οπτικά κακόγουστο "ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ". Μένει να δούμε αν η επιτυχία του στην πολιτική αρένα είναι επιτυχέστερη της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.