Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Αντιδρά και το ΠΑΣΟΚ για τα δημοσιεύματα εναντίον της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλοι της Ιπποκράτους διαρρέουν ότι τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Το Βήμα της Κυριακής» και «Πρώτο Θέμα» και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα (αν πράγματι δόθηκε) θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.
Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.
Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει, υποστηρίζουν
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικός εταίρος οφείλει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει στην κυβέρνηση Σαμαρά ότι δεν μπορεί να υφίσταται τέτοιου είδους ύπουλη και ανέντιμη πολεμική, με τη συνεπικουρία κυβερνητικών στελεχών. Γιατί τελικά, η επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου δεν αφήνει αλώβητο το Κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.