Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Mωραίτης: «Ένας ανεύθυνος πολιτικός δεν μπορεί πλέον να ηγείται μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης

«Συνειδητά ο κ. Σαμαράς δυναμιτίζει την συνέχεια της κυβέρνησης και την σταθερή πορεία της χώρας.

Με τις μονομερείς και στα όρια του συντάγματος αποφάσεις του εκβιάζει την κοινωνία και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι η ΕΡΤ για την οποία φυσικά και πρέπει να γίνει εξορθολογισμός δαπανών που θα περιλαμβάνει και δύσκολες αποφάσεις.

Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο κ. Σαμαράς,  ο οποίος αγνοώντας και αιφνιδιάζοντας συνεχώς τους κυβερνητικούς εταίρους, κυβερνά εδώ και μήνες με επικοινωνιακούς όρους αποτυγχάνοντας στους στόχους που έχει θέσει  η προγραμματική συμφωνία των κομμάτων.

Με δεδομένη την εκβιαστική λογική που αναβιώνει άλλες εποχές μιας παλιάς διχαστικής δεξιάς, είναι αυτονόητο οτι ένας ανεύθυνος πολιτικός δεν μπορεί πλέον να ηγείται μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης .

Και επειδή αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι παίζουν την τύχη της χώρας κορώνα γράμματα, βάζοντας παπαγαλάκια να διατυπώνουν το εκβιαστικό δίλημμα «αυθαιρεσία ή εκλογές»,  η απάντηση από εμάς θα πρέπει να είναι δεδομένη: Εκλογές». 

2 σχόλια:

  1. Εαν δω εσένα να κυβερνάς την χώρα τότε μόνο θα τα έχω δει ΌΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ θανο πολύ εύκολος στόχος ο Σαμαράς Ε σεις οι υπόλοιποι οι απόλυτοι υποστηρικτές του μνημονίου και ομιλώ για τον αδηφάγο φασιζοντα πρόεδρο της πάλαι πότε δημοκρατικής παράταξης και τον επαιοντα αριστερισοντα δεξιοστοφως μπάρμπα φωτη που νίπτεται τα χεριά σας σαν τον πόντιο πιλατο να είστε σίγουροι ότι την απάντηση θα την δώσει ξανά ο λαός οχι αυτός που τόσα χρόνια νουθετείτε και κατά περίπτωση κοροϊδεύεται ο κυρίαρχος αγανακτισμένος λαός και τέλος πάντων μια και γνωριζόμαστε αγαπητέ θανο έλα εδώ στην περιφέρεια που σε εκλέγει να μας εκθέσεις τις θέσεις σου ακόμα και της θέσεις αυτού του εξαμβλώματος που ακομα τολμάτε να αποκαλείτε Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.