Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Ο Πεταλωτής η κυβέρνηση ακολουθεί την ανεύθυνη τακτική του δόγματος "γαία πυρί μειχθήτω".Μέχρι το 2009 η ΕΡΤ λειτουργούσε με τους γνωστούς ρυθμούς της σπατάλης, της κομματοκρατίας και του γνωστού μεγάλου πανηγυριού. Η κυβέρνηση της ΝΔ, επί Καραμανλή, έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ φαυλοκρατίας με εκπομπές χρυσοπληρωμένες και μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περιέκοψε αμέσως τους τεράστιους μισθούς και αποκατέστησε το κύρος της ΕΡΤ και στον τομέα της ανεξαρτησίας και μη χειραγώγησής της.
Δυστυχώς μείναμε πίσω και λόγω των γνωστών εξελίξεων στην αναμόρφωση της ΕΡΤ σε μία πραγματική δημοκρατική δημόσια ραδιοτηλεόραση, αντάξια των χρημάτων του ελληνικού λαού που δαπανώνται και της ιστορίας του τόπου μας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Σαμαρά λειτουργώντας ως μονοκομματική δεξιά κυβέρνηση, προκειμένου να καλύψει την πλήρη ανεπάρκειά της στις άμεσα απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, επιχειρώντας σαφέστατα να υποδυθεί τη δύναμη σοβαρότητας, με τρόπο και νομικά αμφισβητούμενο, αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Εν ονόματι μιας, όντως, απαιτούμενης μεταρρύθμισής της, αλλά δυστυχώς χωρίς σχέδιο και με τον πλέον ανεύθυνο τρόπο. Στη λογική της δικής της διάσωσης και της γνωστής ανεύθυνης τακτικής του δόγματος "γαία πυρί μειχθήτω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.