Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Νίκος Αλιβιζάτος την ΕΡΤ «όσο παραμένει κλειστή»


Η κυβέρνηση προσπαθεί να "κλεισει" το θέμα της ΕΡΤ, που διαρκεί περισσότερο από όσο χρόνο χρειαστηκε η απόφαση να διακόψει τη λειτουργία της.....

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει τη διαχείριση του νέου φορέα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που θα δημιουργηθεί.Για το λόγο αυτό από το γραφείο του Αλιβιζάτου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τη δημοσίευση πληροφοριών που τον φέρουν να εμπλέκεται στη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ο καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με κλειστά τα κανάλια της ΕΡΤ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ευοδωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια για την εξυγίανση του δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Δεν μπορώ, συνεπώς, να συμβάλω σε ένα εγχείρημα, που θεωρώ εκ των προτέρων καταδικασμένο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.