Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ΤΩΡΑ! η Δημοκρατία ΔΕΝ εχει αδιέξοδα!


Το νομοθετικό πραξικόπημα της κυβέρνησης να καταργήσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τη Δημόσια Τηλεόραση "προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα" αποτελεί τη θρυαλλίδα των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Ο Σαμαράς με τον αέρα της εξουσίας εκβιάζει του εταίρους του Βενιζέλο και Κουβέλη, επειδή γνωρίζει ότι μια εκλογική αναμέτρηση αυτή την ώρα δεν είναι ότι καλύτερο για τα ποσοστά τους και τη δύναμη εκπροσώπησης τους στη Βουλή.

Η τρίτη εκλογική αναμέτρηση ετσι κι αλλιώς, θα κοστίσει στην παραπαίουσα οικονομία της χώρας.

Ομως, ποιός δημοκρατικός πολίτης μπορεί να αποδεχθεί τέτοιες ακραίες και αυταρχικές συμπεριφορές;
Η Δημόσια Τηλεόραση χρειάζεται μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις και αναδιάρθωση αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει.
Ο Σαμαράς μετά το ναυάγιο της Gazprom προσπαθεί να βρει "ισοδύναμα" για να μην πάρει το κόστος για επιβολή νέων μέτρων και βρήκε πρόχειρο θύμα την Δημόσια Τηλεόραση.

Ο Σαμαράς κατεβάζει σήμερα το νομοσχέδιο για την "νέα" ΕΡΤ, το οποίο εκ των προτέρων γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσει κανείς πλην των δικών του (όλων; είναι ένα ζήτημα).
Ο Σαμαράς έχει ήδη χάσει τη δεδηλωμένη και το γνωρίζει.
Ο πολιτικός κόσμος οφείλει αυτή την δύσκολη ώρα για το καλό της χώρας να συσπειρωθεί. Να συσταθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία θα αποκαταστήσει την δημοκρατική νομιμότητα...
Και σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατία ΔΕΝ εχει αδιέξοδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.