Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Ραγκούσης για ΕΡΤ: Ο κ. Σαμαράς οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνο δρόμο -πολιτειακά,θεσμικά, πολιτικά και κοινωνικάΌταν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) που παρέχουν στον κ.Σαμαρά την πλειοψηφία στη Βουλή του ανακοινώνουν επίσημα ότι διαφωνούν με αυτό που πάει να πράξει τότε δεν έχει δικαίωμα να εφαρμόσει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που πρέπει να εισαχθεί για κύρωση στη Βουλή.
Αυτό είναι εκτροπή .
Καθιερώνει ένα απολύτως επικίνδυνο προηγούμενο για τη Δημοκρατία.

Φανταστείτε αύριο μια άλλη κυβερνητική σύνθεση που το σχετικά πρώτο κόμμα θα εφαρμόζει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τις οποίες εκ των προτέρων θα έχουν οι κυβερνητικοί του εταίροι δηλώσει ότι διαφωνούν.

Ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει ιστορικές ευθύνες και σε μία κρίσιμη συγκυρία οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνο δρόμο -πολιτειακά,θεσμικά, πολιτικά και κοινωνικά

1 σχόλιο:

  1. Εσύ μας ......στις συγκρούσεις όταν ήσουν υπουργός και τώρα λαϊκίζεις εσχρα προκειμένου να έχεις πολιτικό μέλλον Ραγκουση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.