Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Τι Σαμαράς.... τι Παπάγος...

Νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το Χόλιγουντ χλομιάζει μπροστά στην εφευρετικότητα των ελληνικών σεναρίων για την επόμενη μέρα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Τώρα ψιθυρίζεται ότι  τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον "ευρύτερο" χώρο της Δεξιάς συζητούν την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται "ελαφρώς" δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα πολλοί εκ των συνομιλητών βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, ως νέος Παπάγος! Μάλιστα! Ακούστηκε και αυτό από τα χείλη πρώην στελέχους της ΝΔ. «Ένας Παπάγος χρειάζεται»

Σύμφωνα δε με την εφημερίδα Παραπολιτικά, οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ.ΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι υπάρχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό και σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αποδοχής στο σύνολο των ερωτηθέντων ξεπερνούν το 35!
Μήπως πια το παραξήλωσαν με την αναζήτηση νέων σχημάτων; Ο Ζορό- εκδικητής, Ψωμιάδης από τη μια, ένας στρατηγός από την άλλη.... Πόσο πιο πίσω θα πάει το πολιτικό σύστημα;  Όλοι αυτοί δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές. Πιόνια αποτελούν και μόνο για την καλύτερη χειραγώγηση της πολιτικής ζωής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.