Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ανασύσταση ή μια από τα ίδια;

Είμαστε πάντα της άποψης ότι μέσα σε ένα κόμμα,πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Ακόμα και αυτές που μας βρίσκουν αντίθετους, ακόμα κι αυτές που ενδεχόμενα, δεν μας αρέσουν.
Είμαστε, επίσης, της άποψης ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να προχωρήσει στο Συνέδριο, με όλο τον κόσμο του, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς να επιρρίπτει βάρη και ευθύνες μονόπλευρα, αφού όπως το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη πτώση του και την αδυναμία να πείσει την κοινωνία για τις πολιτικές που ακολούθησε.
 
Δεν μπορούμε όμως να μην καταγγείλουμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν μεταξύ συντρόφων, αλλά επιπλέον δεν ευαγγελίζουν και τίποτα νέο στην παράταξη.
Δεν ανασυγκροτούν, απολύτως τίποτα. Αντίθετα μας πισωγυρίζουν σε άλλες εποχές, που η σημερινή ηγεσία διατείνεται ότι αποκηρύσσει. 
 
Πρόσφατα, σε κομματική συνάντηση στη Β΄ Πειραιά, παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη αντί για συζήτηση σχετικά με το μέλλον του κινήματος, έγινε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην κυβέρνηση Παπανδρέου και στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, στο οποίο και αποδόθηκαν οι ευθύνες για την διάλυση της παράταξης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι μετέχοντες στη συζήτηση ήταν του κυκλώματος Λιτζέρη, του γνωστού για τη δράση του από τον Ιουνιο του 2011, και έβγαζαν όλοι αντιπαπανδρεικές κορώνες, σε σημείο που τα υπόλοιπα μέλη, ανάμεσα τους και "παλαίμαχοι" βουλευτές αλλά και νεότεροι, δεν κατάφεραν να αρθρώσουν λέξη.
Όμως όσο και να θέλουν να εκτονωθούν πάνω στο πρόσωπο του πρώην πρυθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτύχουν τίποτα, αφού η δικαίωση έρχεται μέρα την μέρα.
Αλλά, ίσως, όσοι σπεύδουν να χαιδέψουν τα αυτιά της νέας ηγετικής ομάδας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσα δρομολογούν στα παρασκήνια δεν θα μείνουν στο σκοτάδι.
Το νέο ήθος και το νέο ύφος τους είναι εκείνη η παλαιοκομματική τακτική, που ο Παπανδρέου ήθελε να πατάξει.
 
Είναι άραγε αλήθεια, αυτό που ακούγεται τις τελευταίες μέρες για μια επιτροπή που βρίσκεται στα σκαριά στο Κρατικό της Νίκαιας;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η τράπουλα βρίσκεται ήδη στα χέρια της κυβέρνησης με σκοπό να μοιράσει τις … θέσεις και εδώ, με …αξιοκρατικά κριτήρια..!!!!!!!!!
Ένα λοιπόν, από τα ονόματα που ακούγονται για το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας είναι στενού συγγενή του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, του Δημήτρη Λιντζέρη!!
Όπως ακούγεται προσπαθούν να μην διαρρεύσει ακόμα τίποτα, αφού πιέζουν τον Βενιζέλο ότι πρέπει να ολοκληρώσει και "τυπικά" την "υποχρέωση" που έχει στον πρώην βουλευτή της Β ΠΕΙΡΑΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.