Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ξύπνησε και ο Γρηγοράκος...

Και στα ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Γρηγοράκος, αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον Βενιζέλο, αποκαλώντας μάλιστα, "παρέα" την ηγεσία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ
"Δεν μπορεί να έρχεται αυτή η παρέα, γιατί τελικά έτσι διαχειρίστηκε τα πράγματα της χώρας και να ζητάει και τα ρέστα από το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Μιλάω για την παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και όλους αυτούς που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα" υποστήριξε για να επιρρίψει ευθύνες στον ίδιο τον πρωθυπουργό, "δεν είχε ενημερωθεί το Υπουργικό Συμβούλιο ή μια ολόκληρη κυβέρνηση, η οποία στηριζόταν σε συγκεκριμένα άτομα, της ηγετικής ομάδας του Γιώργου Παπανδρέου; Δεν ήξεραν για τη λίστα Λανγκάρντ; Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να μην το ήξερε. Αλίμονο κι αν δεν του το είχαν πει. Ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο συντονιστής της κυβέρνησης και έχει και την ευθύνη της λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτά τα άτομα ήταν υπουργοί του Παπανδρέου, μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης».
Η προσπάθεια να εμπλακεί εκ νέου το όνομα του Παπανδρέου στην υπόθεση, με τον τρόπο που την επιχειρεί ο Γρηγοράκος προκαλεί την απέχθεια κάθε σκεπτόμενου πολίτη και μέλους του κινήματος.
Ο ίδιος, ο Γρηγοράκος δεν ήταν συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου; Γνώριζε λοιπόν, και ο ίδιος και έχει ευθύνη για όσα έπραξε ο Τσαοχατζόπουλος;
Δεν μπαίνουμε στη λογική να αντικρούσουμε τα λεγόμενα του, αλλά πιστεύει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ότι μπορεί να συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το Γρηγοράκο; Αν όχι είναι καιρός να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του.

Από Protovoulia Papandreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.