Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ο ατρόμητος Αντώνης


Μέγα θέμα στα ΜΜΕ η "βόλτα" του Αντώνη Σαμαρά στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και πολίτες.

Σύμφωνα με τα δελτία, ο πρωθυπουργός, "αφού ολοκλήρωσε την εργασία του στο Μέγαρο Μαξίμου", (απαραίτητη σημείωση ώστε να μη θεωρηθεί ότι δεν δουλεύει πολύ), κατέβηκε μία βόλτα πεζός, συνοδεύομενος από το διευθυντή του γραφείου του, Κώστα Μπούρα και το βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Χρύσανθο Λαζαρίδη. Έτσι, ο Σαμαράς περπάτησε στις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας, Σόλωνος και Ακαδημίας και σε "καλό κλίμα" συνομίλησε με τους πολίτες. 

Αφού λοιπόν, ο σημαντικότερος άνδρας της χρονιάς τακτοποίησε όλα τα θέματα, ένα φορολογικό νομοσχέδιο από τα σκληρότερα και εισπρακτκότερα που κατατέθηκαν ποτέ, τους "διορισμούς" σε θέσεις -κλειδιά του δημόσιου τομέα αξιοκρατικά όλων των φίλων και των αρεστών, φρόντισε να ξεμουδιάσει λίγο  και κατέβηκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά, πεζός, επειδή είναι τόσο αξιαγάπητος που δεν φοβάται κανένα.
Μάλλον όμως, το τόλμησε γιατί ο Τσίπρας είναι στην μακρινή Αργεντινή και η αγανάκτιση των "αγανακτισμένων"  ξεθύμανε ή ίσως περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του συντρόφου Αλέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.