Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Λοβέρδος με ΡΥΚΣΣΥ για τη σοσιαλδημοκρατία...


Ο Λοβέρδου δια της ΡΙΚΣΣΥ (ς) του δηλώνει  το «παρών» και επισήμως  στη συζήτηση για τις πολιτικές συγκλίσεις στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας.
 
Μετά τα όσα υποστήριξε στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής στην επίσημη απόφαση της Διοικούσας, τα μέλη της κίνησης δηλώνουν ʽπαρόντεςʼ σε αυτή τη συζήτηση, με σκοπό να συγκροτηθεί ένα νέο, μεταρρυθμιστικό, ριζοσπαστικό, ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, όπως ακριβώς είχε περιγράψει και ο πρώην υπουργός Υγείας τον φορέα που προτίθεται να φτιάξει.

«Θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις», είναι το μήνυμα της ΡΙΚΣΣΥ, με τα μέλη της να ξεκαθαρίζουν ότι επιδιώκουν συγκλίσεις πάνω σε αρχές και προτάσεις πολιτικής άμεσης δράσης, προκειμένου να δοθεί η μάχη κατά της ύφεσης  με προτεραιότητά τους τη διατήρηση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τελικά, αφού κάποιοι χρησιμοποίησαν και απομύζησαν την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, μόλις ήρθαν τα δύσκολα δραπέτευσαν, καλύπτοντας τις κινήσεις πανικού τους, επειδή θα έμεναν μακριά από την εξουσία, με ένα γενικόλογο ιδεολογικό μανδύα.
Αυτή η σοσιαλδημοκρατία, πόσα να αντέξει, με τους "πρωτοκλασάτους" να θέλουν να διαμοιράσουν τα ιμάτια του ΠΑΣΟΚ για να έχουν ρόλο στο υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό σκηνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.