Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Προσέγγιση Ψωμιάδη με ΑΝΕλ;

Πολύ μεγάλη ανανέωση παρουσιάζει το πολιτικό σκηνικό! Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει παρών και δεν αποσύρεται από την πολιτική, παρά την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου, που οδήγησε και στην έκπτωση του από το αξίωμα του Περιφερειάρχη. 
Είναι βέβαια γνωστό, ότι εξακολουθεί να ασκεί ισχυρή επιρροή στην τοπική κοινωνία. Όπως δηλώνει η αγάπη του λαού δεν καθαιρείται και με την ευκαιρία των εορτών, δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει στο λαό του και να στηλιτεύσει τα "πολιτικά τζάκια". 
«Κάποιοι θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι ήρθε το πολιτικό μου τέλος. Είναι αυτοί που παραβλέπουν ότι ο λαός με τιμά σταθερά εδώ και δεκαετίες με ποσοστά που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 50%. Δε θα σταματήσω να προκαλώ εκνευρισμό στα πολιτικά τζάκια γιατί θα συνεχίσω να μιλώ τη γλώσσα του λαού. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, δηλώνω προς όλους όσοι εμπλέκουν τη ΝΔ στα παζάρια για το πολιτικό τους αύριο και προς όσους σπεύδουν να μοιράσουν και να μοιραστούν καρέκλες, ότι θα είμαι πολιτικά παρών είτε στις εκλογές της αυτοδιοίκησης είτε της κεντρικής πολιτικής. Κι ας έχουν όλοι υπόψη τους ότι η αγάπη του λαού δεν καθαιρείται. Και ότι η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό των μικρών ανθρώπων».
Οι φήμες οργιάζουν ότι ο Μαρκόπουλος και οι αποχωρήσαντες πρώην ΑΝ.ΕΛ θα προχωρήσουν σε συνεργασία με τον Ψωμιάδη για την ίδρυση νέου κόμματος με "εθνικά" στοιχεία αυτοπροσδιορισμού. Μετά από αυτό, η δεξιά παράταξη θα πρέπει να είναι πλήρης και ολοκληρωμένη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.