Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Μια "περίεργη" επίθεση σε Καρχιμάκη


Μια επίθεση από γνωστή αρθρογράφο μέσω του διαδικτύου στον πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχ. Καρχιμάκη, ενόψει τις ανοιχτής εκδήλωσης που ανακοίνωσε η ομάδα των 75.

Η σύζυγος του διορισμένου -λίγες μόλις μέρες πριν το συνέδριο- πρόεδρου της ΕΚΑΠ, που καταστρατήγησε κάθε νόμιμη και καταστατική διαδικασίας,  που δεν δίστασε να στηρίξει ακόμη και την κόρη του να εκλεγεί στην ΚΠΕ, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του χειρότερου σε διαδικασίες και διαφάνεια συνεδρίου στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε πάλι και κάνει κριτική…..

Φυσικά, δεν θα διαφωνούσε κανείς στην ανάγκη της ενότητας του κόμματος και της συνοχής, αλλά κάποιοι όψιμοι υπερασπιστές της έχουν φαίνεται διαγράψει ολότελα από τη μνήμη τους την οργανωμένη υπονόμευση του νόμιμου πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου
 
Άραγε που να ηταν τότε η κ. κυρία;
Γιατί δεν βγήκε να γράψει ανοιχτή επιστολή προς τους Λιντζερη, Καιλή, Χρυσοχοίδη και λοιπές "ανατρεπτικές" δυνάμεις;
Άλλωστε, να θυμίσουμε τόσο ο Σαλαγιάννης, ο Κουκουλόπουλος όσο και η Αντωνίου αποτελούσαν πρόταση του Παπανδρέου στα όργανα (τότε Πολιτικό Συμβούλιο), αλλά η κυρία αυτή, τότε δεν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει, όταν αμφισβήτησαν ανοιχτά τον Πρόεδρο του Κινήματος.
 
Και τώρα γιατί αυτή η "δημόσια" έκφραση της αγανάκτησης, όταν θα μπορούσε να μιλήσει ίσως, με τον ίδιο, τον Καρχιμάκη ή να καταθέσει την αγωνία της μέσα από τη διαδικασία στα κομματικά όργανα ;

Και με ποιά λογική δημοσίως "προτρέπει" τον νέο Γραμματέα να "βάλει σε τάξη" τον πρωην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και όλους τους διαφωνούντες ;
 
Μάλλον δεν γνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει την διαδικασία εκλογής για τα όργανα. Η πρόταση του Βενιζέλου δεν σήμαινε κατ'  ανάγκη ότι ο υποψήφιος του ήταν αρεστός ή της επιρροής του, ούτε βέβαια, ότι μετά την πρόταση κατά την ψηφοφορία οι "σημιτικοί" και οι "βενιζελικοί" ψήφισαν τον προτεινόμενο (πχ Καρχιμάκη)  να εκλεγεί στην ΚΠΕ.

Όταν υπαρχει 40% σταυροδοσια στην εκλογική διαδικασία, είναι αναγκαίο στην πρόταση να συμπεριλαμβάνονται και πρόσωπα με άλλες αντιλήψεις και τελικα βέβαια, να εκλεγούν.
Αυτό σημαίνει, ότι τον Καρχιμάκη δεν τον πριμοδότησε ο Βενιζέλος, ούτε βέβαια, και άλλοι που εξελέγησαν, ενώ δεν ήταν του..."περιβάλλοντος" του.
Όμως, φανταζόμαστε οτι άλλο καταλαβαίνω, άλλο θέλω να καταλάβω, άλλο θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις....

1 σχόλιο:

  1. Άσε την κυρία και άκου τα ίδια κι από μένα που δεν είμαι τίποτα, μόνο ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τίποτ' άλλο, ούτε θέλω αξιώματα και οι Καρχιμάκηδες, οι Λιντζέρηδες και οι Βενιζέλοι ούτε που γυρίζουν να με κοιτάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.