Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Η απάντηση συνομιλητών του Γ. Παπανδρέου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται πως στο ΠΑΣΟΚ ξέσπασε πόλεμος με αφορμή τα οικονομικα του ταμείου της Ιπποκρατους. Ο κ. Βενιζέλος θα φέρει το θέμα οπως αναφέρει άλλωστε και η ανακοίνωση του κόμματος του, στη συνεδρίαση του πολιτικου συμβουλίου με στόχο να ενημερώσει τα μελη του, για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζουν μεγαλο πρόβλημα. 
Γι αυτο αναγκάστηκαν να μην πληρώνουν υποχρεώσεις και εργαζόμενους, γι αυτο αναγκάστηκαν να διώξουν και να διατηρήσουν με αλλο εργασιακό καθεστώς τους εργαζόμενους. Δεν έχουν χρήματα, το ταμείο ειναι μείον.

Απο την άλλη, η πλευρά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου υποστηρίζουν πως όλα αυτα ειναι σκοπιμότητες. Εξηγούν, μάλιστα συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργου στις συζητήσεις τους, ότι ο κ. Παπανδρέου έδωσε μεγαλο αγώνα , θηριώδη για τη διαφάνεια και ως εκ τούτου δεν μπορει να κατηγορηθεί για το αντίθετο. Αλλο διαφάνεια και αλλο σκοπιμότητες έλεγαν χαρακτηριστικά.
Γιατι γίνεται τώρα όλα αυτα; Ειναι ενα ερώτημα που απασχολει η αλήθεια ειναι, συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργου. Προφανώς στέκονται στην πολιτική σκοπιμότητα που υπάρχει καθώς δεν κρύβουν μερικοι εξ αυτών την εντύπωση που αποκομίζουν και απο δημοσιεύματα εφημεριδων αλλα και απο δηλώσεις κατα καιρούς στελεχών του κ. Βενιζέλου , ότι επιχειρείται ενα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Αναρωτιούνται όμως ποιον συμφέρει μια τέτοια σύγκρουση ποιον εξυπηρετεί και μάλιστα με ρευστό το πολιτικό σύστημα όταν δεν υπάρχει επι της ουσίας θέμα ; Σίγουρα όχι την Ιπποκρατους που λογικά δεν θα θέλει οπως έλεγαν να συγκρουστεί και να ερθει σε αντιπαράθεση με τους Παπανδρεϊκούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.