Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Πάγκαλος: Ο σοβαρός λαός δεν ψηφίζει φασίστες, τρελιάρες και ψεκασμένους


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm θεωρεί λάθος το χειρισμό του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του ΟΑΕΔ .

Εξαπολύοντας επίθεση σε ΑΝΕΛ, Χ.Α αλλά και ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε τη γνωστή σκληρή γλώσσα του υποστηρίζοντας ότι θεωρεί «αδέξιο το χειρισμό Κικίλια.
Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, έπρεπε να τεθεί μεγάλο μέρος των οργανισμών αυτών, να γίνουν εισηγήσεις από όλους τους υπουργούς που έχουν πρόβλημα με τον εκπρόσωπο ή πρόεδρο ή επί κεφαλής του κάθε οργανισμού. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο υπουργός την παραίτηση. Έπρεπε να πάει τον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.