Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Οικονόμου: Κύριε Σαμαρά διώξτε τον κύριο Βρούτση τώρα!

Οι αμέσως προηγούμενες ημέρες σημαδεύτηκαν από τα καμώματα του υπουργού εργασίας. Από τις απόπειρές του, πρώτα να απομακρύνει τον διοικητή του ΟΑΕΔ και, στην συνέχεια, να μειώσει τις συντάξεις του ΤΕΒΕ.
Η ακύρωση των αδιανόητων αυτών κινήσεων του κυρίου Γιάννη Βρούτση η οποία σωστά επακολούθησε, ασφαλώς δεν απαλλάσσει τον ίδιο από την πολιτική του ευθύνη.  Η παραίτησή του είναι επιβεβλημένη και, εφόσον δεν την υπέβαλλε, πρέπει να αποπεμφθεί αμέσως. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο έγιναν. Και η ευθύνη βαρύνει πια αμέσως και ευθέως τον κύριο πρωθυπουργό!    

Ασφαλώς όλα τα κόμματα, συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα, οφείλουν να ζητήσουν από τον κύριο Αντώνη Σαμαρά να κάνει το καθήκον του. Η αποσταθεροποίηση των άνεργων, συνταξιούχων, εργαζόμενων και επαγγελματιών που επιχειρήθηκε από τον υπουργό που είναι θεσμικά ταγμένος να τους στηρίζει, είναι απαραίτητο να ακυρωθεί και έμπρακτα και συμβολικά. Έστω και τώρα, η κατεστημένη πολιτική τάξη πραγμάτων καλείται να αποδείξει ότι σέβεται το δημόσιο συμφέρον και τελικά, την δημοκρατία μας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο καταλογισμός είναι αναπόφευκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.