Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αποθεωτική υποδοχή Παπανδρέου στο συνέδριο

Με ενθουσιασμό και συνθήματα έγινε δεκτός από τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γύρω στις 6.20, πριν την δευτερολογία του Βενιζέλου. 

Οι σύνεδροι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, ενώ φώναζαν ρυθμικά το όνομά του «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» και «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός».



Από την στιγμή που έφτασε έως την είσοδό του στην αίθουσα του συνεδρίου ο Γιώργος Παπανδρέου συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του και με δυσκολία προχωρούσε. 

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα, στο βήμα βρισκόταν ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος περίμενε υπομονετικά καθυστερωντας  την έναρξη της ομιλίας του. Η όλη διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και με χειροκροτήματα, υποδέχονταν τον πρώην πρόεδρο του Κινήματος.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε κατά την αποχώρησή του με πλήθος συνέδρων να τον συνοδεύει ως το αυτοκίνητο.

Η υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου επιβεβαιωμένα, η πλέον θερμή υποδοχή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.