Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Συνέδριο με ανύπαρκτη οργάνωση. Ναι γίνεται

To βέβαιο είναι ότι σήμερα ξεκινά το συνέδριο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ με εναρκτήρια ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι το ποίοι είναι οι σύνεδροι, αφού ακόμα δεν εχουν  πιστοποιηθεί. Η διαβόητη πλέον, Επιτροπή Πιστοποίησης και Καταστατικού, ΕΚΑΠ, δεν ανήρτησε στο διαδίκτυο τα ονόματά τους, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει ήδη, από καιρό...

Πάντως, η Ιπποκράτους ανακοίνωσε ότι στο συνέδριο της νεολαίας θα συμμετάσχουν 1000 σύνεδροι. ¨Ενα άλλο ζήτημα είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο, το πρόγραμμα, αλλά και εκεί υπάρχει σκοτάδι.


Αν το συνέδριο νεολαίας πραγματοποιείται για να εκλέξει νέο γραμματέα, μάλλον, δεν έχει λόγο, αφού κατά τα φαινόμενα ο υποψήφιος είναι ένας, και θα είναι έκπληξη να έρθει δεύτερος από σπόντα της τελευταίας στιγμής.

Φυσικά, αφού δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το συνέδριο νεολαίας, δεν μπορεί να έχει κανείς την απαίτηση να έχουν πιστοποιηθεί οι σύνεδροι του 9ου  συνέδριου του κόμματος. 
Εκτός από το πρόγραμμα εδω, υπάρχει και το σασπένσς σχετικά με τους παρατηρητές, ποιοι έχουν προσκληθεί. Παρότι η Ιπποκράτους διέρρεε χθες το βράδυ ότι προσεκλήθησαν οι πολιτικές κινήσεις που συμμετέχουν στον διάλογο για την Κεντροαριστερά,  η κίνηση των  Π 80 έλεγε ότι ουδέποτε έλαβαν πρόσκληση!
 
Το μόνο που μένει να πούμε είναι ότι αν η νεολαία αποτελεί την προοπτική ενός κόμματος, τότε για άλλη μια φορά  η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιμένει να είναι κοντόφθαλμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.