Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ:Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!


Επειδή ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή που δεν ισχύει το "επεα πτεροεντα".....

Α. Σαμαράς, Συνέντευξη Τύπου, 76η ΔΕΘ, 18/09/2011

Ερώτηση: «Ο κύριος Ψωμιάδης και ο κύριος Παπαγεωργόπουλος. Ο μεν πρώτος είναι έκπτωτος Περιφερειάρχης αυτή τη στιγμή, εκκρεμεί ακόμα μια απόφαση του Αρείου Πάγου και ο κύριος Παπαγεωργόπουλος ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη. Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η θέση τους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; Ευχαριστώ».Απάντηση: «Για το θέμα Ψωμιάδη ίσως να μην έχετε παρακολουθήσει τις ανακοινώσεις του κόμματός μας. Εμείς ουδέποτε αμφισβητήσαμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Αυτό το οποίο είχαμε επισημάνει είναι ότι το διοικητικό μέτρο της έκπτωσης από το αξίωμα του Περιφερειάρχη, ήταν δυσανάλογα βαρύ για κάποιον ο οποίος μόλις είχε εκλεγεί μάλιστα από τον ελληνικό λαό. Και μάλιστα για μια υπόθεση η οποία ήταν από πριν γνωστή στους ψηφοφόρους του. Αυτό είπαμε.
Για τον Βασίλη τον Παπαγεωργόπουλο, εγώ χάρηκα πολύ για την τελευταία εξέλιξη. Και θέλω να το πω ξεκάθαρα ότι θεωρώ ότι ο Βασίλης ο Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Εδώ όλη η συνέντευξη στο site της ΝΔ: http://www.nd.gr/web/10154/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/36615/765138


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.