Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Βενιζέλος: Κακώς συμπεριέλαβα τους Ραγκούση-Παπακωνσταντίνου στα ψηφοδέλτια

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί, για πρώτη φορά, να χαράξει καθαρή διαχωριστική γραμμή από τις αποφάσεις που πήρε το ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου έως τον Ιούνιο του 2011 -δηλαδή, πριν ο ίδιος γίνει υπουργός Οικονομικών.Καταθέτει τη διαφωνία του και για το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», της προεκλογικής περιόδου του 2009, και για τη διαχείριση του πρώτου κυβερνητικού οκταμήνου έως την ένταξη στο Μνημόνιο (τη μη λήψη μέτρων εγκαίρως, δηλαδή) και για το διάστημα Μαΐου 2010 -Ιουνίου 2011 (τη μη προώθηση μεταρρυθμίσεων, με δυο λόγια)...
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τις αποστάσεις του και προσωπικά από τον Γιώργο Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας εμφαντικά ότι «τέλειωσαν οι εποχές των βασικών μετόχων στα κόμματα».
Είναι χαρακτηριστικό ότι χαρακτηρίζει «λάθος» το γεγονός ότι περιέλαβε στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στις περυσινές εκλογές, τα δυο πρόσωπα -σύμβολα της «εποχής Γιώργου Παπανδρέου», δηλαδή τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου. »Δυστυχώς έσφαλα», ομολογεί.
Ειδικά δε για τον Γιάννη Ραγκούση μιλά απολύτως απαξιωτικά, όταν ερωτάται (από τον Γιώργο Τράγκα -περιοδικό Crash), για την επίθεση που είχε κάνει εναντίον του καταθέτοντας στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.
«Δε θεωρώ ότι ο Ραγκούσης αποτελεί μέγεθος του δημόσιου βίου», λέει. «Δεν ασχολούμαι με κατάλοιπα επιλογών, άλλων εποχών, που επιβάρυναν την παράταξη»... [aixmi]
 
Epikairo: Εκτός εαυτού από τη χθεσινή εξοντωτική επίθεση του Παπακωνσταντίνου στο πρόσωπό του, ο Βενιζέλος δείχνει να κάνει το μεγάλο λάθος και να ανοίγει επίσημο μέτωπο με την κυβέρνηση Παπανδρέου, δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ ή αν θέλετε με τον ίδιο του τον εαυτό ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η καταρράκωση του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και οι ευθείες επιθέσεις που δέχεται ο Βενιζέλος από όλο και περισσότερο στελέχη του κινήματος είναι ζητήματα που ο ίδιος δε μπορεί να τα διαχειριστεί πλέον και δίνει πλέον την αίσθηση ότι χτυπά από τοίχο σε τοίχο μέχρι την τελική του πτώση.
 
Κάθε κουβέντα πια, ακόμη και από τα καλοπροαίρετα μέλη του ΠΑΣΟΚ, είναι κόκκος καφέ στο μπρίκι του Ρέλλου για τον •μελλοντικό• ηγέτη όλης της παράταξης.
 
 
Eλπίζουμε να μας συγχωρήσει όλους εμάς τους ταλαίπωρους ανθρώπους που συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον προοδευτισμό.
 
.ΠΗΓΗ epikairo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.