Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Βολές Παρασύρη για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ


Σε γραπτή δήλωση του, με αφορμή την εσωκομματική διαδικασία της ερχόμενη Κυριακής, ο πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης αναφέρει:

"Η συγκρότηση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ είναι θεμιτή. Με τον τρόπο όμως που επιχειρείται παραμένει μια διαδικασία εσωστρεφής, μια περιχαράκωση στα ασφυκτικά πλέον κομματικά τείχη. Δεν σηματοδοτεί τίποτα περισσότερο για την κοινωνία και την ευρύτερη Κεντροαριστερά.

Η πορεία αυτή, άλλωστε, επισφραγίστηκε στο τελευταίο συνέδριο, όπου δυστυχώς δεν προέκυψαν ευρύτερες πολιτικές συνθέσεις και συγκλίσεις  με σκοπό την ανασύνταξη της Δημοκρατικής παράταξης. Για μένα αυτός θα έπρεπε να είναι ο αταλάντευτος στόχος.
Σέβομαι και τιμώ την αγωνία οικείων και πολλών φίλων οι οποίοι εμπλέκονται στη διαδικασία θεωρώντας  ότι οι περισσότεροι από αυτούς το πράττουν με την προσδοκία ότι κάτι, ενδεχομένως, να αλλάξει.

Το ενδεχόμενο αυτό στην επικείμενη διαδικασία  δεν το διαβλέπω.
Η κοινωνία θα είναι αδιάφορη όσο δεν επιχειρείται η ανασύνθεση του κατακερματισμένου μας χώρο στη βάση  ενός κοινού πλαισίου θέσεων, αρχών  και νέου οράματος για τη χώρα. Η Κεντροαριστερά θα ξαναβρεί το βηματισμό της μόνο μέσα απ΄ την  ενότητα, τη  δύναμη και την  ελπίδα. Σε ένα τέτοιο εγχείρημα δηλώνω παρόν και θα επιδιώξω να συμβάλω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.