Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Είναι τιμή που ένα τέτοιο σώμα (από οπορτουνιστές, ακροδεξιούς, φασίστες και πολιτικούς προδότες) δεν απάλλαξε τον Παπακωνσταντίνου!

Η χθεσινή επέκταση του κατηγορητηρίου για τον πρωην υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου και η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων από στελέχη του κινηματος στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης, όπως το κείμενο που ακολουθεί: 
 
"Σύντροφισσες, σύντροφοι

το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κάθε άλλο παρά στενοχώρια μπορεί να μας προκαλέσει! Είναι πραγματικά τιμή του και τιμή μας, που ένα τέτοιο σώμα (από οπορτουνιστές, ακροδεξιούς, φασίστες και πολιτικούς προδότες) δεν απάλλαξε τον σ. Παπακωνσταντίνου από τις "νέες"κατηγορίες που προέκυψαν...

Σήμερα ύστερα από μια συγκλονιστική "απολογία" του Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, το βουλευτικό σώμα αποφάσισε την καταδίκη του συντρόφου μας, προσπαθώντας βίαια και άτσαλα να σκεπάσει την ανηθικότητά και την υποκρισία του στο συνολό του!

Σύντροφισσες, σύντροφοι είμαι σίγουρος πως ύστερα από λίγα χρόνια θα μιλάμε για την σημερινή ημέρα τόσο απαξιωτικά, όπως για το βρώμικο 89!

Κι επειδή ύστερα από κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΗΘΙΚΟ πλήγμα, έρχεται η δικαίωση (αργά ή γρήγορα), ας σηματοδοτήσει η σημερινή ημέρα την αρχή της προσπάθειάς μας για δικαίωση!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές τους οι "αστοχίες" μας συσπειρώνουν... κύριε Ρήγα!!
Φροντίστε να το κάνετε σαφές στους ανωτέρους σας, αν και δεν χρειάζεται..."
 
Νίκος Μανδρόχαλος

1 σχόλιο:

  1. Καιρός ήταν να θυμηθούνε μερικοί το Συντρόφισσες και σύντροφοι!!!!μάλλον σε καλό δρόμο ήμαστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.