Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Τα «άκουσε» από μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα ο βουλευτής Ρήγας: Εχετε γίνει κυβερνητικ​ές εταίρες του Σαμαρά


Σε... αρένα μετέτρεψαν τη Νομαρχιακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας οι νεολαίοι του κόμματος, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υφυπουργό Παναγιώτη Ρήγα, αποκαλώντας τον πρώην «γλείφτη του Παπανδρέου και του Ραγκούση» και νυν «κυβερνητική εταίρα του Σαμαρά».

Ο κ. Ρήγας, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» το οποίο είχε έντονη παρουσία από τη νεολαία του κόμματος τα... άκουσε για τα καλά, καθώς δέχθηκε σφοδρή κριτική για τις επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και για τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ γενικότερα, αναφέρει το thebest. Μάλιστα, μετά τις διαφωνίες που εξέφρασαν στελέχη του κόμματος με την κεντρική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ένα μέλος είπε στον κ. Ρήγα: «Οι περισσότεροι από εσάς γλείφατε τον Παπανδρέου, τους Ραγκούσηδες και τους λοιπούς και όταν αποδομήθηκε ο Παπανδρέου τρέξατε να γίνετε κυβερνητικές... εταίρες του Σαμαρά».

Το κλίμα στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ήταν τεταμένο, απόδειξη των διαθέσεων που έχει ένα κομμάτι της βάσης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο κόμμα ενώ ακόμη και οι τοποθετήσεις «επώνυμων» στελεχών ήταν, στην πλειονότητά τους, ιδιαιτέρως αιχμηρές προς τον κ. Ρήγα


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.