Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΞΥΝΙΔΗΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΦΡΙΑΞΕ ΤΟ "MEGA TOUS"

Ο Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζει τον σχολιασμό του MEGA χωρίς αστερίσκους:

"Ο Σαρκοζί είπε στις Κάννες στον Παπανδρέου «You are a fucking psycho» (Είσαι ένας γαμημένος ψυχοπαθής), σύμφωνα με το βιβλίο του Θαπατέρο. Σχετικό ρεπορτάζ, με αφορμή το αναφερόμενο από τον Θαπατέρο γεγονός, παρουσίασε το "MEGA TOUS" στο δελτίο ειδήσεων.  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=32492631#toppage
Απολαύστε τα σχόλια Καψή και Πρετεντέρη:
Καψής:
"βλακώδης ιδέα" (του δημοψηφίσματος), 
"απειλούσε (η ιδέα του δημοψηφίσματος) να θέσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης"
"αυτοκτονική ιδέα" (το δημοψήφισμα)
"Όλα τα λεφτά" όμως είναι το ύφος Πρετεντέρη που δικαιώνεται από τον ομόσταυλό του Καψή για τα τότε σχόλιά του στο MEGA. Τα παιδιά προφανώς είπαν να μην καρφωθεί ο Πρετεντέρης ότι ευλογεί τα γένια του και να παίξει τον ρόλο αυτόν ο Καψής (κάτι σαν Γιάννη μου πόσο δίκιο είχες τότε ...). 
Ο Πρετεντέρης λοιπόν, με ύφος αθώας περιστεράς (ελάτε τώρα μη λέτε πόσο δικαιώνομαι ...) ξεκινά υπεράνω, λέγοντας ότι πέραν του ολέθριου σφάλματος (της πρότασης δημοψηφίσματος) ήταν "απαράδεκτη η συμπεριφορά Σαρκοζί". Αλλά επειδή το μένος του για τον Παπανδρέου δεν τον αφήνει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα υπεράνω διατυπώσεων, τι λέει; "ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" με τη διευκρίνηση ότι δεν μπορεί να λοιδορείται ένας Έλληνας πρωθυπουργός. Συμπλήρωσε ότι "οι Μέρκελ και Σαρκοζί μας έπιασαν απ' τον γιακά και μας έσωσαν από το δημοψήφισμα" και έκλεισε συμβουλεύοντας "ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ να παραδεχθούν το λάθος τους". Λες και δεν βλέπουν στο πλάνο στις Κάννες ποιος κάθεται δίπλα στον Παπανδρέου. Βαγγέλη τον λένε.
Συμπέρασμα από τα σχόλια;
Ο Σαρκοζί επί της ουσίας είχε δίκιο. Ε! ξέφυγε και λίγο στις εκφράσεις του, αλλά και αυτός ο Παπανδρέου πρέπει να αποτάξει την ιδέα του δημοψηφίσματος που ρίσκαρε ακόμη και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Άσε που δεν είπε και τίποτα στα βρισίδια Σαρκοζί. Δηλαδή ο Παπανδρέου εκτός από "ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ" ήταν και ΚΟΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..
Γιατί τα λένε αυτά; Τα λένε γιατί λίγο-λίγο ο πανδαμάτωρ χρόνος αποκαθιστά το δίκαιο και τιμωρεί τις αδικίες. Καταδεικνύει ποιος διαπραγματεύτηκε, ποιος υπέστη την πίεση και τον ευτελισμό της απαξίωσης κάθε τι ελληνικού από τους ξένους, ποιος ρίσκαρε τα πάντα . Αντ' αυτών τα προδότης, οσφυοκάμπτης, άνθρωπος των Αμερικάνων, Γιωργάκης, λίγος, κάθε μέρα θα ακούγονται λιγότερο και από λιγότερους.  Και μάλιστα χωρίς να έχει μιλήσει ακόμη ο ίδιος. Βάζοντας την επίτευξη των στόχων της πατρίδας πάνω από τη δική του ηθική αποκατάσταση. Αυτό λοιπόν φοβούνται. Την δικαίωση Παπανδρέου. Και την κατάδειξη του δικού τους ρόλου στην αποκαθήλωσή του. Να ανησυχείτε εκεί στο  "MEGA SAS". Η διαδικασία αυτή θα είναι αργή και βασανιστική. Όχι για τον Παπανδρέου αλλά για εσάς. Κάθε φορά που κάποιος τρίτος θα μιλά για το τι έγινε στις Κάννες και σε κάθε διαπραγμάτευση της χώρας την περίοδο της κόλασης 2010-2011. Γιατί ο Παπανδρέου δεν είχε την πολυτέλεια να πίνει ποτηράκια κρασί με τη Μέρκελ με φόντο τις ομορφιές του Βερολίνου".  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.