Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι ωραίοι κι οι μοιραίοι..

Τιτίβισε κι ο Αντώναρος! Και τι βρήκε να σχολιάσει; Φυσικά τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου τον οποίο αποκάλεσε "μοιραίο" και δεν απέφυγε να επαναλάβει τα γνωστά περί της φράσης "λεφτά υπάρχουν" αλλά και των  "κηπουρών" που έχουν τάχα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Να υποθεσουμε ότι ο Αντώναρος υποστηρίζει τα πεπραγμάνα επί θητείας του κατά την περίοδο διακυβέρνησης του... "ωραίου" Καραμανλή.
Αν κάποιος ήταν μοιραίος για τη χώρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ο "κουρασμένος", ο οποίος με την αποδεδειγμένα αλόγιστη σπατάλη της κυβέρνησης του, εκτίναξε το δημόσιο χρέος κι εφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.  
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να λειτουργήσει υπό εξαιρετικά ακραίες συνθήκες και χωρίς συμμάχους στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, τότε που ο κατά  Αντώναρο "καταλληλότερος" έκανε διακοπές για να "ξεκουραστεί"...
Σήμερα έχοντας "ανακτήσει δυνάμεις" φαντασιώνονται την "Επιστροφή" ...
Δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι δεν αφορούν τον λαό οι προθέσεις τους... ούτε επιθυμεί κανείς να δει πάλι στην εξουσία την "παρέα" των κουμπάρων και των βατοπεδινών....

1 σχόλιο:

  1. Κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω τα γνωστά σχόλια για τον Γιώργο Παπανδρεου. Ειναι σαφές πλέον οτι στοχοποιηθηκε απο τα ΜΜΕ και την πάσης φύσης αντιπολίτευση. Θεωρώ άσκοπο να ασχολούμαστε με τον κάθε Αντωναρο και τον κάθε Πρετεντέρη.
    Λυπάμαι όμως για την στάση του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που χρησιμοποιεί τον Γιώργο παπανδρεου σαν αποδιοπομπαίο τράγο.
    Εξοργιζομαι που το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίζεται τις αλλαγές και τον αγώνα για την διάσωση της Ελλάδας της διετίας Παπανδρεου
    Θεωρώ υποχρέωση μου να μην αφήσω την παράταξη στα χέρια αυτών που για να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες την πρόδωσαν και την συρρικνωσαν.
    Πιστεύω οτι με την στάση μας αυτόν τον αγώνα πρέπει να δώσουμε.
    ΥΓ δεν διάβασα την καθημερινή αν όμως ο Λευτερης Παπαδόπουλος δήλωσε αυτα που μεταφέρει ο Αντωναρος τότε σας το λέω με σιγουριά οτι η γεροντική άνοια του χτύπησε την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.