Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Φ. Σαχινίδης: «Απών ο Θαπατέρο από τη συνάντηση των Καννών»

Βόμβα μεγατόνων από τη σημερινή συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Σαχινίδη στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τους πλειστηριασμούς, αλλά και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και το βιβλίο Θαπατέρο, με τις αναφορές στις ύβρεις Σαρκοζί κατά Παπανδρέου. 

Τι υποστήριξε ο Σαχινίδης που ήταν παρών στις Κάννες; 
«Το βιβλίο δεν έχει βγει. Επομένως, δεν μπορώ να τοποθετηθώ για δημοσιεύματα για το τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα βιβλίο. Αλλά ο Θαπατέρο δεν ήταν παρών στη συγκεκριμένη συζήτηση. Δεν υπάρχει επεισόδιο με τον Σαρκοζί. Επιτρέψτε μου πρώτα, όμως, να δω τι θα γράψει στο βιβλίο του ο Θαπατέρο και θα τοποθετηθώ.

Αν αναζητήσετε τις φωτογραφίες που υπάρχουν, θα διαπιστώσετε ότι στο τραπέζι δεν ήταν παρών ο Θαπατέρο. Σας υπενθυμίζω ότι γράφτηκε βιβλίο και από Γάλλο υπουργό οικονομικών που έλεγε ότι παρών στο τραπέζι ήταν και ο Ομπάμα. Επομένως, δεν μπορώ να σχολιάζω πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα προτιμούσα όταν έρθει η ώρα να τοποθετηθώ για πράγματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και όχι για πράγματα που εικάζουμε ότι περιλαμβάνονται. Ήμουν παρών και σας λέω ότι ο Θαπατέρο δεν ήταν μέσα. Δεν θέλω πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, επειδή αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το τελευταίο διάστημα, να κάνω κάποιο σχόλιο. Θα το κάνω όταν έρθει η ώρα. Όπως είχα εκφράσει αντιρρήσεις και επιφυλάχθηκα να τοποθετηθώ δημόσια ότι ήταν παρών και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ανάλογα θα τοποθετηθώ. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι.»
Τελικά οι Κάννες, ο Παπανδρέου και το Δημοψήφισμα μετατρέπονται σε "αστικό μύθο". Βέβαια, επειδή πραγματικά δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς έχει τοποθετηθεί ο Θαπατερο για το υποτιθέμενο επεισόδιο, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα. Εκείνο που κάνει εντύπωση όμως, είναι ότι ο τότε υπουργός οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  ο οποίος επίσης ήταν παρών ΔΕΝ διέψευσε την σκηνή παρότι έσπευσε να δώσει εξηγήσεις για τη  στάση του σχετικά με το δημοψήφισμα.... Ή κάποιος εκτίθεται ή ο Σαχινίδης δεν αντιλήφθηκε τίποτα επειδή καθόταν πίσω και ο Σαρκοζί είναι κοντός .....  

1 σχόλιο:

  1. Ο Βενιζέλος δεν θα μπορούσε να αντιληφτεί αυτά που συνέβησαν στις Κάννες, γιατί είχε άλλη πολύ σοβαρή … ασχολία. Κρατούσε στο ένα χέρι … πηλοφόρι, στο άλλο χέρι … μυστρί με το οποίο γέμιζε το πηλοφόρι με λάσπη προκειμένου να την ρίξει εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου!!! Έχει πλέον αποδειχτεί ΠΡΙΤΡΑΝΑ ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ΠΑΝΟΥΚΛΑ για το ΠΑΣΟΚ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.