Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Τις δυο πρώτες θέσεις στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κατέλαβαν οι Αχαιοί υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία

Ενόψει των σημερινών διαδικασιών για την ανάδειξη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ  σήμερα, έγινε χτες η εκλογή των Εσωτερικών Οργάνων για την Νεολαία ΠΑΣΟΚ.
Γραμματέας ανακηρύχτηκε ο 29χρονος δικηγόρος από το Ναύπλιο, Παύλος Χρηστίδης . ενώ στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκαν στις δυο πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας οι Αχαϊκές υποψηφιότητες του Άρη Καρβούνη και Μανώλη Βουγιουκαλάκη.

Τα δύο στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας που έχουν αναφορά στο παπανδρεικό μπλοκ κατάφεραν ύστερα από την πρόσφατη σημαντική παρουσία που είχαν στο Συνέδριο της Νεολαίας να καταφέρουν να εκπροσωπήσουν εις διπλούν την περιοχή μας στο ανώτατο όργανο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας.

Πρώτη σε σταυρούς ανακηρύχτηκε επίσης και η 19χρονη  Κατερίνα Χρυσοφίλη  από την Αχαΐα για το όργανο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης της Ν.ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της πράσινης νεολαίας στις διαδικασίες.

Από attacktv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.