Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Ποιους θα υπουργοποιήσει η Ιπποκράτους


Το συνέδριο τελείωσε, κάποια προβληματάκια υπάρχουν με τα "κουκιά" που δείχνουν τάσης ανεξαρτησίας αλλά ο Βενιζέλος έχει το βλέμμα στο μέλλον.
Καλά όχι και το πολύ μακρινό, αλλά αυτό του κυβερνητικού ανασχηματισμού που έρχεται και απασχολεί πλέον δεόντως το.... όλον ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος Βενιζέλος  εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και μετρά τους συσχετισμούς.
 
 
Ένα ζήτημα είναι η δική του συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα, στοχεύοντας στις θέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αλλά και εκείνη του υπουργού Εξωτερικών, ώστε να είναι εκείνος που θα διαχειριστεί την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε, το 2014.

Από την άλλη πλευρά και παρά τον προβληματισμό που εκδηλώθηκε στο συνέδριο για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, οι μνηστήρες του υπουργικού θώκου δεν είναι λίγοι (είναι λίγοι βέβαια οι βουλευτές πια, αλλά αυτό δεν τους απασχολεί στην παρούσα φάση).
Ως «υπουργοποιήσιμοι» ακούγονται στους διαδρόμους της Ιπποκράτους, ο νυν γραμματέας της ΚΟ, Γιάννης Μανιάτης και ο συντονιστής της Γραμματείας, Πάρις Κουκουλόπουλος, οι πρώην υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης (έχει δηλώσει ότι δεν το επιθυμεί αλλά...), Φώφη Γεννηματά και Εύη Χριστοφιλοπούλου, αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος…

Αφού λοιπόν λύσει το παζλ με τον Γραμματέα του κόμματος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα ανοίξει τα χαρτιά του και για τον ανασχηματισμό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.