Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Κάτι δεν πάει καλά: την ώρα που ο Σαμαράς “καταδίκαζε” Χρυσή Αυγή, ο Γραμματέας Ν.Δ. “αθώωνε” Κασιδιάρη

Διαβάζουμε στο tovima.gr :
Επίθεση κατά της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ημερίδα της ΟΝΝΕΔ με θέμα τη βία των άκρων που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην οποία συμμετείχαν νεολαίες κεντροδεξιών κομμάτων από όλη την Ευρώπη.

Ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την άποψη ότι η «αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο και η άκρα δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο και τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία». 
Ο πρωθυπουργός ζήτησε την καταδίκη των φαινομένων βίας, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση «αν της δώσουμε χώρο θα διαλύσει την κοινωνία».

Σημείωσε, δε, ότι: «Δεν φοβούμαστε να αντιπαρατεθούμε σε όσους προτάσσουν τη βία γιατί αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης».
Την ίδια ώρα όμως ο Γραμματέας του κόμματός του, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ψήφιζε στη Βουλή «ΟΧΙ» στην άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την γνωστή βιαιοπραγία του τελευταίου εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, προεκλογικά, στον ΑΝΤ1!
Επικίνδυνη, πολύ επικίνδυνη απόσταση λόγων και έργων.
Πηγη SmartPost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.