Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ενωμένοι να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ για να ξανανέβει ο λαός και η χώρα
Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι, για αλλαγή γραμμής πλεύσης του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, είναι μαζική και συγκινητική. Όλο και περισσότερο, συνειδητοποιούμε ότι για να ξανανέβει ο λαός και η χώρα χρειαζόμαστε ένα ανεβασμένο ΠΑΣΟΚ. Όπως το ξέραμε, το αγαπήσαμε και το στηρίξαμε, δηλαδή πολύ περισσότερο και πολύ διαφορετικά από κάθε άλλο κόμμα. Και αυτή η συναίσθηση μας γεμίζει ευθύνες.Η αλλαγή αυτή δεν είναι εύκολη. Οι δυσκολίες απέναντί μας, δεν είναι ούτε μικρές, ούτε ευκαταφρόνητες. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι, εκτός από δύναμη ευθύνης και δύναμη ελπίδας. Και έχει χρέος να πρωτοστατήσει στην αποκατάσταση της κοινωνικής ευστάθειας και δικαιοσύνης και, πριν απ όλα, της εθνικής κυριαρχίας μας. Είναι ανάγκη η προσπάθεια αυτή να αρχίσει αμέσως και να βγει πέρα.

Στη δύσκολη αυτή μάχη για την αλλαγή πορείας του ΠΑΣΟΚ, δεν περισσεύει κανένας. Η επανένωση όλων των δυνάμεων που συμφωνούμε να υπηρετήσουμε αυτό το μεγάλο σκοπό, είναι πρώτη ανάγκη. Ασφαλώς όλες και όλοι κρινόμαστε σε καθημερινή βάση. Ασφαλώς όλες και όλοι έχουμε την δική μας άποψη για κάθε θέμα. Και καλώς. Αλλά, καμιά μικρή διαφορά δεν επιτρέπεται να ακυρώσει την συμπόρευσή μας για την μεγάλη αλλαγή.

Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε και κάνουμε το πρώτο, σημαντικό βήμα.  Είμαστε σε πορεία και συνεχίζουμε μέχρι την οριστική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.