Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Η συνάντηση των 300 του ΠΑΣΟΚ ....

Πάνω απο 300 στελέχη απο όλη την Αττική συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ κάτω απο απόλυτη μυστικότητα σε κεντρική ταβέρνα της περιοχής Αμπελοκηπων και συζήτησαν για το ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου.
Στη συγκέντρωση μίλησαν οι κύριοι Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελης Οικονόμου, Γρηγορης Νιωτης, η Αννα Νταλαρα και ο Γιάννης Διαμαντιδης, πρώην βουλευτές όλοι τους, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία προς το συνέδριο.
Κοινη διαπίστωση όλων ήταν ότι θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβιστεί απο την κυβέρνηση και να πάψει αποτελεί δεκανίκι της Ν.Δ.. Επίσης, οτι η κεντρική γραμμη που ακολουθει η ηγεσία δεν ειναι αυτή που το ΠΑΣΟΚ ειχε τόσα χρόνια, προσδιοριζόμενη ως κεντροαριστερή, και επεσήμαναν ότι η πολιτική τακτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ ειναι πιο έξυπνη απο του ΠΑΣΟΚ, αφου μπορεί και λέει όχι σε κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που συμφωνει σε όλα.
Συμφώνησαν ακόμα, ότι στο επικείμενο συνέδριο πρέπει να δράσουν μαζικά ολοι μαζι έτσι ώστε με τις αποφάσεις τους, το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κατεύθυνση. Υποστήριξαν δεν θα πρέπει να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην κυβέρνηση και σε ότι αφορά τη λήψη νέων μέτρων, να υπάρξει δέσμευση απο την ηγεσία στο συνέδριο ότι δεν θα ξαναψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και αλλα οικονομικά μετρα σε βάρος των πολιτών.

πηγη foto egiakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.