Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Δατσέρης να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚΟ Γιάννης Δατσέρης, ο γνωστός στενός συνεργάτης του Βενιζέλου, που ειχε μιλήσει οπως θυμάστε για την φούσκα οπως ειχε χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ, καρφώνει τα στελέχη του Κινήματος, μια εβδομάδα πριν απο το συνέδριο του κόμματος, με δισελιδη του συνεντευξη στην εφημερίδα 6μερες που ηδη κυκλοφορούν, ενώ πιστεύει ότι θα πρέπει να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ όνομα, κατι που οπως υποστηρίζει εισηγείται σταθερά απο το 2011 γιατί μετατράπηκε σε ισχυρό αρνητικά σήμα το ΠΑΣΟΚ της φτώχειας και της κρίσης.
 
Ο Δατσέρης επιθυμεί κάποιοι να πάρουν σύνταξη και αναφέρει μεταξυ άλλων:
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εχει ανασφάλειες. Ήξερε για τη δημιουργία της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής κίνησης. Τον είχαμε ενημερώσει.
Στο ΠΑΣΟΚ συνυπάρχουν και οι αρνητικές όψεις δυο γενεών. Η δική μου γενια του Πολυτεχνείου, που αρνείται πεισματικά να γεράσει και εκείνη της μεταπολίτευσης.
Για τον επαναπατρισθέντα  Κώστα Σκανδαλιδη τον οποίο καρφώνει με τρόπο : αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ διακατέχονται απο έναν ιδιότυπο κομματικό πατριωτισμό. Εζησαν με το ΠΑΣΟΚ και ταυτίστηκαν με την αντίληψη ότι το κόμμα ειναι εντελώς απαραίτητο για την Ελλαδα , άρα πρέπει να επιβιώσει να παραμείνει άφθαρτο απέχοντας απο τη διακυβέρνηση για να ξανα γίνει κραταιό με τη μορφή που αυτοί το γνώρισαν . Λάθος σταση, ο πατριωτισμός μας που πρέπει να αφιερώνεται στη χώρα και αυτή να υπηρετεί με όποιο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.