Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο Καρχιμάκης ζητά από τον Βενιζέλο να εγγυηθεί την εκλογική διαδικασία

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο ζητώντας του να απαντήσει στο ερωτημα εάν υπάρχει μηχανισμός διασφάλισης ότι κάθε μέλος θα ψηφίσει μόνο μία φορά.
 

«Σύντροφε Πρόεδρε , 
Βρισκόμαστε μπροστά στο πιο κρίσιμο Συνέδριο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτονόητο, ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε για την καλύτερη προετοιμασία, οργάνωση και αξιοπιστία των εκλογικών διαδικασιών με βάση το καταστατικό μας.
 
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα , αλλά και αυτές που προφορικά λαμβάνω από πολλά στελέχη μας σε όλο το Λεκανοπέδιο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Υπάρχει μηχανισμός διασφάλισης – και ποιος είναι αυτός – ότι κάθε μέλος θα ψηφίσει μόνο μία φορά , σε μία οργάνωση, όπως επιβάλλουν οι κανόνες τις δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες; Αν δεν απαντηθεί αξιόπιστα αυτό το ερώτημα, τότε πιθανή νοθεία ( από κάποιους αμετανόητους ) είναι προ των πυλών και προ των καλπών. Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα των στιγμών , την ώρα που η κοινωνία μας παρατηρεί και μας κρίνει. 
Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Μιχάλης Καρχιμάκης, 
Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.