Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Παπακωνσταντίνου αντεπιτίθεται....


Σαν βόμβα κυκλοφόρησε δήλωση που αποδίδεται στον Παπακωνσταντίνου από το κυριακάτικο "ΒΗΜΑ" και είναι δυνατό να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, φέρεται να δήλωσε "Ξέρω ποιός αλλοίωσε τη "λιστα Λαγκάρντ".

Αν πράγματι ο Παπακωνσταντίνου έχει ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του, δεν αποκλείεται η υπόθεση θα οδηγηθεί προς άλλη κατεύθυνση.
Αν πράγματι ο  Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μπορεί να γνωρίζει ενέργειες και κινήσεις γύρω από τη λίστα, "αναγνώρισε" τον δράστη τότε θα προκληθεί νέος μεγάλος σεισμός στο πολιτικό σύστημα και στη συγκυβέρνηση.
Λογικά η προσοχή θα στραφεί και σε όλους όσους ασχολήθηκαν με τη δικαστική έρευνα και δεν έδειξαν τη δέουσα προσοχή στην εξέταση όλων των δεδομένων.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζει συγκεκριμένο πρόσωπο, έναν από τους παραλήπτες και χειριστές της "λίστας", οι οποίοι ήταν περισσότεροι από πέντε, χωρίς να το κατονομάζει.

Αλλά και ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε υπονοήσει προς εκείνη την κατεύθυνση  ως την  "πηγή" του περιοδικού HOT DOC που δημοσίευσε ολόκληρη τη "λίστα", πλην όμως,  των ονομάτων των τριών συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πολύ σημαντικό είναι ότι ο Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την παραγραφή και δεν θα την επιδιώξει. Τον ενδιαφέρει να αθωωθεί και αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να δοθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Αυτό που άλλωστε, ζήτησε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αυτό που θέλει και η ελληνική κοινωνία....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.