Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Παπακωνσταντίνου: Χοντροκομμένη σκευωρία

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Έθνος" μιλά για χοντροκομμένη σκευωρία και στοχοποίησή του για την αφαίρεση των ονομάτων συγγενών του από την λίστα Λαγκάρντ.

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν θα ήταν τόσο «ανόητος» ώστε να σβήσει κάποιον όταν ήξερε ότι υπάρχει η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ που μπορούσε ανά πάσα στιγμή να διασταυρωθεί με τη λίστα που είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

«Δεν αφαίρεσα ονόματα συγγενικών μου προσώπων, ούτε κανένα άλλο όνομα. Τα αρχεία που παρέλαβα τα έδωσα στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη. Μα πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; Προφανώς πρόκειται για χοντροκομμένη σκευωρία που στόχο έχει την κατασκευή της δικής μου ενοχής. Και είναι υπερβολικά βολικό για όλους οι ευθύνες για την υπόθεση αυτή να έχουν ένα και μόνο ονοματεπώνυμο».

Στο μεταξύ με ταχύ ρυθμό προχωρούν οι διαδικασίες για την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, καθώς τα κόμματα της συγκυβέρνησης έχουν συμφωνήσει και θα καταθέσουν από κοινού πρόταση τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ελπίζυμε μόνο να μην είναι κινήσεις για να "ξεχαστούν" και να καλυφθούν άλλα σκάνδαλα.
Ολα στο φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.