Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Εκβιάζει με εκλογές ο Σαμαράς

Ο γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος επανέλαβε το δίλημμα που έθεσε στους βουλευτές της συγκυβέρνησης κατά την κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, μεταφέροντας τη θέση του Αντώνη Σαμαρά. «Η ψηφίζετε, ή εκλογές τον Αύγουστο».
 
Έτσι, το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ρωτήθηκε αν όντως είπε αυτή τη φράση που του αποδίδεται. «Ακριβώς αυτό είπα και είπα ακόμη να μην παίζουν με την αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά», τόνισε ο Μπαλτάκος.

Εξήγησε μάλιστα, ότι αυτό ισχύει για όσα νομοθετήματα ακολουθήσουν, τονίζοντας: «Αν δεν ψηφιστεί κάποιο βασικό άρθρο νομοσχεδίου, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές. Αύριο το πρωί προκηρύσσονται εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα».
 
Τώρα ποιούς νομίζει ότι τρομάζει ο Σαμαράς πέρα από τους βουλευτές του; Τον εαυτό του και τον αντιπρόεδρο του;.... Άλλωστε, οι εκλογές στη Δημοκρατία λύνουν το αδιέξοδο, δεν το προκαλούν. Όσο κι αν οι πολίτες δεν επιθυμούν νέες περιπέτειες, δεν είναι εκείνοι που έχουν να χάσουν τα πολλά, αλλά οι κατέχοντες την εξουσία, πολλοί από τους οποίους δεν θα την "ξαναδούν".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.