Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Να αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο και Σακοράφα όπως είχε κάνει η ΝΔ με τον Καμμένο και άλλους!

«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα», «κατοχική κυβέρνηση». Αυτές οι εκφράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλο και Σακοράφα αντίστοιχα, οδήγησαν τον εξοργισμένο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα την αποπομπή τους.

Καλά έκανε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Γιατί αυτό ακριβώς είχε κάνει και σε απολύτως αντίστοιχες περιπτώσεις η ΝΔ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, όταν βουλευτές της, όπως ο κ. Καμμένος και όχι μόνο, επί μήνες ολόκληρους, χρησιμοποιούσαν για την κυβέρνηση Παπανδρέου αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.
Ας θυμηθούμε για παράδειγμα το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη του κ. Καμμένου στο ραδιοσταθμό Flash στις 31 Οκτωβρίου 2011, περί «Τσολάκογλου» και «δοσίλογους».
«…Έχω ανθρώπους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, πραγματικά σας το λέω, από την καρδιά μου σας το λέω, οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή πιο θυμωμένοι από ότι είμαι εγώ. Και είναι άνθρωποι έντιμοι και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους νενέκους και με τον Τσολάκογλου, τον κ. Παπανδρέου δηλαδή, ούτε με τους δοσίλογους τους υπόλοιπους».

Ναι, καλά θυμάστε, η ΝΔ ουδόλως ενοχλήθηκε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Το έχουμε ξαναπεί: κάποιοι εξέθρεψαν το τέρας της δημαγωγίας και τώρα το λούζονται.   

http://www.smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.