Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Ραγκούσης: Η ηγεσία της ΝΔ κερδοσκοπούσε πολιτικά εμπαίζοντας τους συμβασιούχους, ενώ εμείς έντιμα και καθαρά λέγαμε από τότε μόνον την αλήθεια.


Οταν σε μια χώρα θεωρείται απόλυση η μη ανανέωση σύμβασης - η οποία μάλιστα συνήφθη εκτός κάθε διαδικασίας διαφάνειας και αξιοκρατίας- τότε αυτή η χώρα είναι η "νέα" Ελλάδα του κ. Σαμαρά.

Η πολιτική ηγεσία της σημερινής κυβέρνησης διαφημίζει ως μεγάλη μεταρρύθμιση του πολυνομοσχεδίου την "απόλυση" συμβασιούχων τους οποίους στήριζε λυσσαλέα ακόμα και σε καταλήψεις, ως αξιωματική αντιπολίτευση!
Όχι πριν 20 χρόνια, όχι πριν 5 χρόνια, αλλά τον Μάρτιο του 2011.

Από τον Δεκέμβριο του 2009- πολύ πριν το μνημόνιο και την τρόϊκα- και παρά τη λυσσαλέα αντίδραση της ΝΔ και του ενιαίου Συνασπισμού, είχαμε νομοθετήσει με τον 3812 την υπαγωγή όλων των συμβάσεων στο ΑΣΕΠ καθώς και την κατάργηση της "προσαύξησης της μοριοδότησης" που είχε εφευρεθεί για να οδηγεί σε βέβαιη μονιμοποίηση χιλιάδες συμβασιούχους στο δημόσιο και στους δήμους. Ετσι καταστήσαμε την αξιοκρατία κανόνα, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες στο δικαίωμα για εργασία για όλους τους νέους και τις νέες.
Η ηγεσία της ΝΔ κερδοσκοπούσε πολιτικά εμπαίζοντας τους συμβασιούχους, εμποδίζοντας με κάθε τρόπο την εφαρμογή του νόμου, ενώ εμείς έντιμα και καθαρά λέγαμε από τότε μόνον την αλήθεια.

Το σημαντικότερο: ο κ.Σαμαράς μαζί με την αναξιόπιστη και φαύλη ηγετική του ομάδα όλα αυτά τα έπραξε μέσα στην καρδιά της κρίσης, της χρεοκοπίας και του μνημονίου.

Πρόκειται αναμφίβολα για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης.
Να τον χαίρονται όσοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.