Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κακλαμάνης εναντίον Στουρνάρα: Η χώρα παλεύει με ανίκανους!!!!

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης είναι γνωστό ότι δεν μασά τα λόγια του. Άστραψε και βρόντηξε , λοιπόν, κατηγορώντας τον Γιάννη Στουρνάρα για τις αυξομειώσεις των αντικειμενικών αξιών και δήλωσε πως «η χώρα παλεύει με ανίκανους».


Ο Καλαμάνης, εμφανώς εκνευρισμένος από την απουσία του υπουργού Οικονομικών από τη Βουλή, ανέφερε την εντολή του Αντώνη Σαμαρά στους υπουργούς να μην απουσιάζουν από την Βουλή και υποστήριξε πως ο Στουρνάρας φέρεται σαν να «έχει τη δική του κυβέρνηση και επικράτεια» , ενώ αναρωτήθηκε και εάν είναι σκόπιμη η απουσία του από την Βουλή.

Ο Κακλαμάνης αναφέρθηκε στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε «λαϊκές» συνοικίες όπως το Περιστέρι και την αντίστοιχη μείωση που έγινε σε περιοχές όπως η Εκάλη, κατηγορώντας τον Στουρνάρα πως τα μέτρα και οι αποφάσεις του «υπονομεύουν την πανεθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση» και σχολίασε πως «η χώρα παλεύει με ανίκανους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.