Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ

Το θέμα με τους απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ θίγει η σελίδα το ΠΑΣΟΚ του ΚΟΣΜΟΥ και πέρα από την συμπαράστασή της, προτείνει και μια λύση.

"Ένα κόμμα δεν μπορεί να πείσει το λαό ότι μπορεί να κυβερνήσει / συγκυβερνήσει τη χώρα αν δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, αποτελεσματικά και υπεύθυνα στα εσωτερικά του θέματα.

Τον τελευταίο 1½ χρόνο είναι γνωστή η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ με τη μισθοδοσία τους. Αυτό το μήνα κλείνουν, ήδη, έναν χρόνο απλήρωτοι.

Θέμα δεν αποτελεί μόνο η μεγάλη καθυστέρηση αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα αρχίσουν να πληρώνονται.

Με το ζήτημα της χρηματοδότησης των κομμάτων "έπαιξαν" πολλά κόμματα και ιδιαίτερα αυτά που δεν ήταν στην κρατική χρηματοδότηση, τότε που χρησιμοποιούσαν την οργή του κόσμου για τα μέτρα λιτότητας. Μπακογιάννη, Καμμένος, Χρυσή Αυγή ….Τώρα φυσικά όλοι δεν μιλούν άλλο.

Και δεν είναι μόνο στο ΠΑΣΟΚ απλήρωτοι οι υπάλληλοι. Το ίδιο συμβαίνει και στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά οι αναλύσεις έχουν πολύ λίγο νόημα για τους ίδιους τους υπαλλήλους (οι περισσότεροι αν όχι όλοι) σήμερα πραγματικά ζουν τραγικές καταστάσεις

Καθώς δεν έχουμε ούτε τον τρόπο να εξασφαλίσουμε -υποδείξουμε πως να βρεθούν χρήματα, αλλά δεν μπορούμε ούτε να σιωπούμε ούτε απλά να εκφράζουμε την "δυσαρέσκειά" μας...

Προτείνουμε : Την μείωση των ημερών του συνεδρίου σε 3 και τη κλιμακωτή μείωση της κάλυψης των εξόδων διαμονής και μετακίνησης μέχρι και 50%, με την προϋπόθεση όλα τα χρήματα να δοθούν στους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ. Την αποφυγή της εκτύπωσης φυλλαδίων που θα στοιβάζονται στην Ιπποκράτους και τέλος, συμβολική εθελοντική είσοδο σε συνέδρους και παρατηρητές 2 ευρώ που επίσης, θα διατεθούν για την πληρωμή των υπαλλήλων.

Πηγή ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.