Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Επικοινωνία Γιώργου Παπανδρέου με Μαχμούτ Αμπας


Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος ΠαπανδρέουΤηλεφωνική είχε χθες το βράδυ επικοινωνία  με τον πρόεδρο της παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, τον οποίο συνεχάρη για την ιστορική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και συμφώνησαν να εντείνουν την προσεχή περίοδο τη συνεργασία τους, καθώς η Σοσιαλιστική Διεθνής πρόκειται να αναλάβει και σχετική πρωτοβουλία για το Παλαιστινιακό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αμπάς, ότι προγραμματίζεται επίσκεψη στη Ραμάλα, είτε από τον ίδιο, είτε από αντιπροσωπεία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Αμπάς ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπανδρέου για τη συμβολή τόσο της Ελλάδας όσο και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στις προσπάθειες που καταβάλλει η Παλαιστινιακή Αρχή και στον αγώνα που δίνει ο παλαιστινιακός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.