Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Πάμε μπροστά


Πρώτα η Ελλάδα είναι το κεντρικό μας σύνθημα. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ αφήνοντας πίσω νοοτροπίες και αγκυλώσεις που μας οδήγησαν στην οικονομική αλλά και πολιτιστική και κοινωνική κρίση.

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να είναι ο χώρος που μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αποκτήσει ξανά το σημαντικό ρόλο του στην κοινωνία.

Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ μπορεί όμως να αντέξει μόνο εάν λειτουργήσει δημοκρατικά με κανόνες και τηρώντας τις καταστατικές του αρχές.

Το επικείμενο συνέδριο μπορεί να ξεκαθαρίσει την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα της παράταξης θέτοντας τέλος στις προσωπικές πολιτικές στελεχών.

Οι απόψεις, θέσεις και πολιτικές αντιλήψεις του Γιώργου Παπανδρέου μας ένωσαν, μας εκφράζουν και είναι για εμάς το σημείο της κοινής μας δράσης μέσα στο διαδίκτυο.

Δεν αγνοούμε ούτε παραβλέπουμε λάθη και αδυναμίες της κρίσιμης διετίας. Πιστεύουμε όμως, ότι οι επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου οδήγησαν τη χώρα στο δρόμο της παραμονής της στην ευρωζώνη και σε τροχιά που θα την οδηγήσει πιο γρήγορα στην έξοδο από την δημοσιονομική κρίση.

Αντιστεκόμαστε σε λαϊκισμούς, στην υποκρισία, στους τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς, στην εύκολη προπαγάνδα, στις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, στην προσπάθεια ελέγχου της κοινής γνώμης από συμφέροντα και ΜΜΕ, και στην ανήθικη δράση.

Αντιστεκόμαστε σε αντιλήψεις που εμποδίζουν την πρόοδο και την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών, της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Αντιστεκόμαστε και ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.