Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Κακλαμάνης vs Ψυχάρης


Μετά την ομιλία του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όπου σημείωσε :«Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε», ήρθε η απάντηση του εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, από τα Νέα :

"Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον  απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος,  που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!"
Παρά την έντονη αντίδραση του Ψυχάρη, η φράση αυτή του Κακλαμάνη στην ουσία στρέφεται εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι έχουν εκφράσει τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες και έχουν αμφισβητήσει ανοιχτά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.