Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΞΥΝΙΔΗΣ: ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Από το προσωπικό ιστολόγιο του πρώην υπουργού:

Το μιντιακοεργολαβικοπολιτικό κατεστημένο ξεσπάθωσε πάλι προχθές. Δείτε τίτλους:
Δενδροφύτευση η «απάντηση» του Παπανδρέου στην πρόκληση Ερντογάν

http://www.antenna.gr/news/Politics/article/323132/dendrofyteysi-i-apantisi-toy-papandreoy-stin-proklisi-erntogan
Δείτε το βίντεο: Κι όμως ο Παπανδρέου φύτεψε το δέντρο μαζί με τη γλάστρα

Ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει ότι δουλεύει για τη στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ότι είναι φίλος της γειτονικής χώρας, την ώρα που ο Ερντογάν λέει ότι δεν υπάρχει κράτος «Κύπρος»

 

Αφού "φύτεψε" την Ελλάδα, τώρα ο "κηπουρός" Γιωργάκης φυτεύει δένδρα στην Κωνσταντινούπολη



Βεβαίως ξέχασαν να αναδείξουν:
1)Ότι ένας Έλληνας προεδρεύει της Σοσιαλιστικής Διεθνούς σε Συνέδριο Global Relations Forum που οργάνωσε η τουρκική αντιπολίτευση και τον ακούει όλο το οικονομικό και επιχειρηματικό δυναμικό της γείτονος χώρας.
2)Ότι ένας Έλληνας πηγαίνει ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Τουρκία και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας ζητά να αναλάβει ενεργό ρόλο για την επίλυση των συγκρούσεων σε όλον τον κόσμο και τη μέση Ανατολή.
3)Ότι ο "πολύς" Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση στον Έλληνα Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κατά την οποία συζητήθηκαν τα διεθνή ζητήματα και ο ρόλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην επίλυσή τους. 
4)Ότι συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Αλληλεγγύης των Ρωμαίικων Κοινοτήτων, επισκέφθηκε το Ζωγράφειο Λύκειο  και βεβαίως το Πατριαρχείο.

Σιγά τώρα .....τις ειδήσεις

Την ίδια στιγμή που κατηγορούν τον Παπανδρέου ότι "φύτευε δενδράκια" και "έγλυφε τους Τούρκους", ούτε μια αναφορά για αντίδραση της Κυβέρνησης Σαμαρά και του Υπουργείου Εξωτερικών για τις δηλώσεις Ερντογάν περί ανυπαρξίας χώρας με το όνομα Κύπρος.

Αντίθετα το εθνικό συμφέρον και ο πατριωτισμός υπηρετήθηκαν από τους χειρισμούς σε τρένο που μετέφερε Τούρκους στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής Τούρκο Υπουργό:
Απολαύστε: 

Καταγγελίες
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Μιλιέτ», οι Τούρκοι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν ότι οι ελληνικές τελωνειακές αρχές τους καθυστέρησαν εσκεμμένα στα σύνορα, στον έλεγχο διαβατηρίων. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Τούρκοι υπήκοοι, που ταξίδευαν με τρένο, ήθελαν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στο τουρκικό προξενείο στις 9.05 το πρωί, την ώρα δηλαδή που ξεψύχησε ο Κεμάλ Ατατούρκ, πριν από 75 χρόνια. Μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μ. Μουεζίνογλου, προκειμένου να βρίσκεται στο σπίτι - μουσείο του Κ. Ατατούρκ τη συγκεκριμένη ώρα, αποβιβάστηκε από το τρένο και έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Επικοινώνησε επίσης με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για να διευθετηθεί το ζήτημα, αλλά χωρίς να υπάρξει λύση.
Η εφημερίδα «Μιλιέτ» χαρακτηρίζει «ντροπή για την Ελλάδα, μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να προσπαθεί να αποτρέψει να τιμηθεί η επέτειος του Κεμάλ Ατατούρκ». Οι Τούρκοι υπήκοοι έφτασαν τελικά στη Θεσσαλονίκη και κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του τουρκικού προξενείου, όπου βρίσκεται το σπίτι του Κ. Ατατούρκ.

Ε ρε κατακαημένη Ρούμελη ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.