Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Νικολοπουλος "στήριξε" Χρυσή Αυγη

Ο Νίκος Νικολόπουλος,αποφάσισε (μαζί με Καπερνάρο και Κυριαζίδη) να μην στηρίξει με τη ψήφο του την άρση ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρη, Γερμενή, Παναγιώταρου, Αλεξόπουλου, Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιχείρησε να δικαιολογήσει το άκυρο ψηφοδέλτιο που έριξε, λέγοντας ότι θα ήθελε να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας μόνο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αλλά το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο που διανεμήθηκε στους βουλευτές ήταν ενιαίο αυτό των Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, δεν του έδωσε τη δυνατότητα να καταψηφίσει.

“Την ώρα που τον άκουγα να μιλάει για την κόρη του που θα γεννηθεί σε λίγες ημέρες, έφερα μπροστά μου τα τέσσερα πιτσιρίκια μου”, είπε και πρόσθεσε πως από τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο Ηλιόπουλος διέγνωσε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δίωξή του.

Εμείς αναρωτιόμαστε αν οι μετανάστες που μαχαιρώθηκαν, χτυπήθηκαν, χαρακώθηκαν, αν τα διαμελισμένα αταυτοποίητα σώματα είχαν παιδιά, οικογένειες, αν ο Παύλος Φύσσας είχε οικογένεια... για αυτούς δεν συγκινήθηκε κανείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.