Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Σημίτης - Γιαννίτσης - Μόσιαλος στηρίζουν την πρωτοβουλία των 58 για την Κεντροαριστερά

Νέα "προσχώρηση" στην κίνηση των 58 μετά τη δήλωση στήριξης του Κ. Σημίτη ότι «Το κείμενο των “58” το βρίσκω πολύ σωστό, χαιρετίζω την πρωτοβουλία και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει να βγούμε από το αδιέξοδο» , είναι αυτή του Τάσου Γιαννίτση ο οποίος δήλωσε ότι είναι «Θετική κίνηση, που σκοπεύει να παίξει ρόλο καταλύτη στην πολιτική σκηνή». Και έσπευσε να διευκρινίσει πως για να έρθει το νέο είναι «αναγκαία η πατροκτονία των δογμάτων και αντιλήψεων του παρελθόντος».
Τέλος, η πολιτική κίνηση «Δυναμική Ελλάδα» με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Ηλία Μόσιαλο εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή της και δήλωσε έτοιμη να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στο νέο εγχείρημα. 
Aν και οι κινήσεις αυτές δεν μας εξέπληξαν το γεγονός ότι η επιτυχία της Πρωτοβουλίας αυτής΄εξαρτάται άμεσα από το νέο και το φρέσκο, η στήριξη της από τους συγκεκριμένους δεν αποτελει τον καλύτερο οιωνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.