Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Θάνος Μωραΐτης : Θέλουμε «ελιά ιδεών» και όχι «στελεχών και ζόμπι»


«Είμαι θετικός αλλά τονίζω ότι δεν έχουμε ανάγκη μια ελιά στελεχών  όπου ο καθένας θα διαπραγματεύεται τον εαυτό του. Αλλιώς, ο δρόμος προς την ελιά και την ελπίδα μπορεί να γίνει ο δρόμος με τις λεύκες και τα ζόμπι». Αυτό είπε χαρακτηριστικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στον Βήμα FM, στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαναγιώτου και Άρη Ραβανού, σχολιάζοντας την διακήρυξη των 58 για την κεντροαριστερά.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πρωτίστως «έχουμε ανάγκη για μια ελιά ιδεών». Όπως σημείωσε «ο στόχος είναι η χώρα να έχει στη μετά μνημόνιο εποχή προοδευτικό πρόσημο. Αυτό δεν μπορεί να το υλοποιήσει η σημερινή κυβερνητική συμμαχία. Άρα χρειαζόμαστε μια μεγάλη κεντροαριστερά». Μάλιστα, τόνισε ότι «το κάλεσμα πρέπει να απευθύνεται σε όλους. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους μπροστά σε μια επέλαση της δεξιάς και της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.